Nyheter och information till våra gäster

CrossFit på Glimmern

Snart öppnar Umeås första CrossFit på Glimmervägen.
Mer info snart

Incrade nya på Glimmern

Om Incrade
Incrade grundades 2004 i Umeå och består idag av sex personer. I våra lokaler i Umeå har vi kontor och tre olika butiker som säljer sällskapsspel, pussel och figurspel. Vi driver även webbutikerna WorldofBoardGames.com, PusselButiken.se och Figurspel.se. Utöver dessa tre webbutiker äger och driver vi ett antal portaler (hemsidor) med varierande innehåll. Vi utför även konsultuppdrag främst inom utvecklande av hemsidor och webbutiker. Vikan även hjälpa till med att sköta utskick och andra logistikuppdrag.

Vårdcentral på Glimmern

 Nu är Norrlandsklinikens Vårdcentral uppstartad på Glimmern.

Alla kan vi skriva in oss och få vård genom landstingets försorg.

 

Attendo Care, nya på Glimmern

Attendo Care erbjuder ett brett utbud av tjänster inom vård och omsorg till äldre och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg.

Attendo finns på ett 70-tal orter i Sverige, Norge och Danmark vilket gör dem till Nordens ledande företag inom entreprenaddriven vård och omsorg.

Vi önskar alla Attendomedarbetare välkommen till Glimmern!

Inspecta på Glimmern

Inspecta är ett ackrediterat kontrollorgan som arbetar med besiktning, provning, produkt- och personcertifiering, konsulting, rådgivning och utbildning. Inspecta finns även på 20 andra orter i Sverige.

Vi önskar Inspecta välkommen.

El o VVS nu på Glimmern

UMEÅ EL&VVS AUTOMATIK AB är ett expansivt företag med verksamhet inom området styr och övervakning både för byggnadsautomation och industri. I vår verksamhet har vi apparatskåps konstruktion, apparatskåpsbyggnad, installation av fibernät, elinstallation, programmering, drifttagning samt serviceverksamhet.  Vårt verksamhetsområde är mellersta Norrland . Vi sysselsätter för närvarande 18 st personer.

Ny Miljöbod på Entré Syd

 Nu kör vi igång med den nya miljöstationen inne på gården.

Vi sorterar papper, wellpapp, tidningar, metall (burkar) och hushållssopor. Vi kommer att märka upp kärlen. Ett kodlås kommer till så småningom, och ni får då en kod att använda er av.

Grovsopor, dvs pallbackar, elektronik etc etc. får absolut inte lämnas i eller runt boden.

Allt sådant skall gå till återvinningsanläggningarna på Dåva eller Gimonäs.

Vi hoppas alla på att vi kan hålla snyggt i och runt vår nya bod

Nya hyresgäster och grannar på Glimmern

Umeå El och VVS har nu flyttat in på 7E. El och VVS är specialister på att bygga och installera styrningar av värme och ventilation

 

Det är 15 personer anställda, varav de flesta är på någon installation under dagarna. Tord Lindström är VD.

Vi väntar på en inbjudan och invigningsfest :)

 

 

Plastikproduktion på Entré Syd

Mikael heter vår senaste gäst på Entré Syd. Mikael bygger nya öron, fingrar och andra kroppsdelar i mjuk plast till förmån för personer som av någon anledning är utan. Vi önskar Mikael mkt välkommen till Entré Syd.

Norrlandskliniken är starkt expansiva.

Etableringen på Glimmern expanderar och ägarna Björn Aasa och Anders Gillberg investerar nu i scandinaviens största och bästa magnetröntgen. Start av verksamheten blir i december. Vi önskar pojkarna all lycka med projektet.